Geen taalbarrière bij kapper op Ibiza

Naar de kapper in het buitenland is voor veel mensen best een spannende onderneming. Naar een kapper gaan die je niet zo goed kent is sowieso al een uitdaging en wanneer deze ook nog eens een andere taal spreekt dan wordt het nog moeilijker. Gelukkig is er voor alle Nederlanders die het prachtige eiland Ibiza bezoeken nu een Nederlandse kapper beschikbaar op het eiland die je voorziet van een mooie en frisse look, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een taalbarrière.

Samen werken aan een nieuwe look

Kapper op Ibiza is een initiatief van Kristina die na jarenlang op verschillende plekken in Europa gewoond en gewerkt te hebben is vertrokken naar Ibiza om daar haar droom te verwezenlijken. Kapper op Ibiza wil graag samen met jou op zoek naar de mooiste look die past bij de kleur van jouw haar en ook bij de vorm van je gezicht. Met de jarenlange ervaring en het geknipt hebben van honderden verschillende soorten haar ben je verzekerd van een professionele kwaliteit en een mooi eindresultaat.

Knippen gebeurt over het hele eiland

Ibiza is een relatief groot eiland, waar je in principe met de auto of met de scooter goed uit de voeten kan. Kapper op Ibiza heeft een salon om alle klanten te verwelkomen in Cala Llonga. Wanneer je om wat voor reden dan ook niet in staat bent om in de salon langs te komen dan is dat geen enkel probleem en kan er op afspraak ook gewoon op elke andere locatie geknipt worden. Niet alleen voor Nederlandsprekenden, maar ook voor je buitenlandse vrienden is Kapper op Ibiza geschikt, want je kan hier ook terecht in het Bulgaars, Duits en het Engels.

Tip: website Kapper Ibiza

Verschillende haarsoorten en technieken

Kapper op Ibiza heeft jarenlange ervaring in het vak en is daarmee uitgerust met verschillende technieken en is bovendien gewend om te werken met tal van verschillende haarsoorten. Je kan hier terecht voor knippen, maar ook voor verven en voor het stylen. Wanneer je bijvoorbeeld een chic etentje hebt of een bruiloft op het eiland dan helpt kapper op Ibiza je met plezier met het stylen van je haar.

Advies op maat over kleuren en knippen

Het maakt niet uit hoe oud je bent en of je een man bent of een vrouw, Iedereen is welkom bij kapper op Ibiza. Door de jarenlange ervaring in verschillende salons, is kapper op Ibiza een kapper die kan werken met alle stylen en haarsoorten. Met betrekking tot het verven van haar, is er een uitgebreid kleurenpalet beschikbaar om uit te kiezen en helpt kapper op Ibiza bovendien ook nog eens met professioneel advies over de best passende kleuren.

Author: admin

Share This Post On