Lekkere warme vesten

Bent u op zoek naar een mooi, dikke, winter bestendige wintertrui? Begin dan al vroeg in het seizoen met u zoektocht. Dit omdat de meeste herentruien al vroeg in het seizoen zijn uitverkocht en u dus vaak mis grijpt. Dit komt, omdat de herentrui niet meer tot de huidige mode behoren en u dus een beetje ouderwets bent als u nog steeds een dikke wintertrui wilt dragen. Toch blijkt in de praktijk dat veel mensen toch behoefte blijven hebben aan lekker waren truien.

Wat een goed alternatief is voor een wintertrui is vaak een lekker warm vest. Dit zie je de laatste tijd steeds meer in het straatbeeld. Toch blijft de herentrui een gewild kledingstuk en het is dus maar weer hopen dat deze truien in de toekomst weer tot het modebeeld gaan behoren. Deze vesten passen meestal erg goed bij nette schoenen, zoals bijvoorbeeld van het merk Floris van Bommel.

Op het moment dragen veel mannen vaak oudere truien, omdat het vrij moeilijk is om aan een nieuwe trui te komen. Deze herentruien zijn dan vaak wel merktruien, omdat deze vaak op de langere duur toch van betere kwaliteit blijken te zijn.

De laatste jaren is het in de mode om laagjes te dragen of jasjes. Maar vaak is dit toch een stukje minder warm. Wol houdt uw lichaamswarmte namelijk beter vast dan de materialen die vaak gebruikt worden in laagjes kleding. Plus dat laagjes kleding vaak minder comfortabel zitten en de meeste mannen dit dus niet graag dragen. De meeste mannen vinden het namelijk belangrijker dat kleding comfortabel is, dan dat het in de mode is.

Author: admin

Share This Post On