Mallorca: de ideale vakantiebestemming voor jou en je vrienden!

Ben je van plan om met je vrienden of vriendinnen komende zomer op vakantie te gaan om lekker te feesten, zonnen en genieten van je vrije tijd? Dan zijn er verschillende bestemmingen waar jij naar toe kan gaan. Albufeira, Chersonissos en Sunny Beach zijn een aantal van deze bestemmingen. Echter zien we ook steeds vaker dat groepen jongeren ervoor kiezen om naar Mallorca te gaan, aangezien dit een van de beste vakantiebestemmingen is voor een vakantie met je vrienden. In dit artikel vertel ik daar meer over.

 

Het klimaat

Om te beginnen is het klimaat van Mallorca simpelweg fantastisch. Het weer op Mallorca is niet te vergelijken met het weer hier in Nederland. Op het eiland schijnt gemiddeld driehonderd dagen per jaar de zon en is er amper regen. Zo zijn de temperaturen in de zomer al snel rond de 28 graden. Gelukkig voelt op Mallorca het niet zo benauwd aan als in Nederland en is het prima uit te houden door het windje van zee.

 

Uitgaan

Waar veel jongeren voor komen is natuurlijk het uitgaan. Het stappen op Mallorca is ideaal, aangezien er in de badplaats El Arenal een hele strip is vol Nederlandse tenten en clubs waar je kan feesten met andere Nederlandse jongeren. Deze clubs hebben Nederlandse eigenaren en personeel en draaien dus ook muziek waar de Nederlandse jeugd van houdt. Hiernaast komen er vaak goede Nederlandse artiesten optreden.

 

Overige activiteiten

Er is nog veel meer te doen dan alleen maar stappen en chillen op Mallorca. Zo kan je ervoor kiezen om quads te huren en het eiland te verkennen. Ook kan je leuke strandactiviteiten doen, een bootje huren en nog veel meer. Het is dus zeker een vakantiebestemming waar je je nooit zal vervelen. Meer weten over het eiland? Neem dan zeker een kijkje op https://www.opnaarmallorca.nl/!

 

Author: admin

Share This Post On