Vakantie Zuid Afrika: historische reis vol variatie

Wie wel toe is aan een beetje zon, een interessante geschiedenis en een rijke flora en fauna is in Zuid Afrika aan het goede adres. Zuid Afrika reizen zijn al jaren een grote hit bij reisorganisaties en dat is niet voor niets. Sla de reisinformatie van een gemiddelde vakantie naar Zuid Afrika er maar eens op na. Het land biedt voor elk wat wils.

 

Vakantie Zuid Afrika

Zuid Afrika reizen

Een vakantie in Zuid Afrika betekent een reis naar het koloniale verleden. Reisinformatie van reisorganisaties is niet compleet zonder verhalen over de VOC-tijd, het Britse bewind en de apartheid. Bovendien is er voor de natuurliefhebber ook een enorme lijst van bezienswaardigheden om te bezoeken tijdens een vakantie in Zuid Afrika. Reisorganisaties bieden trips naar de beroemde Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Robbeneiland en het Krugerpark. De reisinformatie bij deze trips neemt je mee een andere wereld in.

 

17 daagse rondreis Zuid Afrika

Het is onmogelijk aan de hand van reisinformatie van reisorganisaties zelfstandig een vakantie in Zuid Afrika te houden die helemaal compleet is. Alle Zuid Afrika reizen focussen op een bepaald onderdeel. Maar wie verder zoekt kan toch meer beleven dan hij denkt. Boek bijvoorbeeld een 17 daagse rondreis in Zuid Afrika. Je wordt dan meegenomen langs alle culturele schatten, de gevarieerde flora en fauna en bezoekt de diverse steden en dorpen die van belang zijn in het land. Een 17 daagse rondreis in Zuid Afrika biedt een mooie balans tussen actie en rust en laat je optimaal genieten van het land. Bovendien is een 17 daagse rondreis in Zuid Afrika een zorgeloos gebeuren, omdat alles vooraf geregeld en betaald is.

 

Hoogtepunten

Of het nou tijdens een rondreis door Zuid Afrika is of wanneer je zelfstandig aan de hand van beschikbare reisinformatie op pad gaat, een aantal dingen mogen niet ontbreken tijdens een vakantie in Zuid Afrika. Bijvoorbeeld Robbeneiland, het eiland waar Nelson Mandela maar liefst 18 jaar gevangenzat. Voor de Nederlanders is Kaap de Goede Hoop interessant vanwege het belang van de plek in de VOC-tijd. Naast deze historische hoogtepunten is een kijkje in de Zuid Afrikaanse keuken ook een absolute must. Wist jij dat bobotie, rooibosthee en de welbekende braai hun oorsprong in Zuid Afrika vinden? Ontdek het allemaal tijdens een vakantie in Zuid Afrika.

Author: admin

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *