Waarom je in de zomer naar Ibiza moet gaan.

Ibiza, het eiland van de bekende feesten, het dure nachtleven en de mooie stranden. Ibiza heeft uiteraard nog veel meer, maar waarin onderscheidt Ibiza zich nou van andere vakantiebestemmingen? Wij hebben een aantal redenen waarom je in de zomer naar Ibiza moet gaan.

 

  1. De mooie villa’s

Ibiza staat mede bekend om de luxe en dure levensstijl. Niet gek dus dat er een heleboel villa’s in Ibiza staan die er vreselijk goed uit zien! Je kunt dus in de zomer een luxe villa huren met je vrienden zonder dat je last hebt van buren of geluidsoverlast.

 

  1. De gaafste feestjes

Ibiza is ook wel hét partyeiland van Spanje genoemd. Zeker in deze periode (juli, augustus, september) zijn hier de vetste feesten met de bekendste DJ’s. Elke (na)zomer komen DJ’s als David Guetta, Hardwell en Martin Garrix het eiland op zijn kop zetten. De clubs in Ibiza zijn bezig met de closing party’s, dit betekent dat er in de maand september alles aan gedaan wordt om Ibiza te laten feesten voordat de clubs sluiten. Bekijk hier de gaafste closing party’s.

 

  1. Romantisch eiland

Veel getrouwde koppels of ongetrouwde stelletjes komen naar Ibiza voor de romantiek. De mooie stranden en de Spaanse zon worden gezien als een droomlocatie. Je dag sluit je af met een diner onder een schitterende zonsondergang. Een reis naar Ibiza met je meisje of man is een reis die je niet snel zult vergeten.

 

  1. Ruim aanbod aan restaurants

Ibiza kent verschillende soorten restaurants, van sushi tot steakhouse tot de plaatselijke Italiaan. Spanje staat natuurlijk bekend om de tapas en de paella. Met bijna 1000 restaurants in Ibiza is de keuze reuze, genoeg aanbod voor jouw eetlust dus! Bekijk hier de restaurants om te dineren.

 

  1. Leuke hippiemarkten

In de geschiedenis van Ibiza is de hippiemarkt een van de onderscheidende aspecten. Van flower power accessoires, kleurrijke kleding en livemuziek tot kleine sleutelhangers en sieraden. Het is allemaal te vinden op Ibiza. Kijk hier voor de hippiemarkten in Ibiza.

 

  1. Dicht bij huis

Vanaf Amsterdam (Schiphol) vlieg je in twee uurtjes naar Ibiza. In de zomer gaan er per dag wel een aantal vluchten naar de Ibiziaanse zon. In de zomer ben je dus al snel bij de 27 graden. Verder is het zeewater ook een stuk warmer dan in Nederland. Maar liefst 26 graden is het water in Ibiza. In vergelijking met Nederland is dit dus wel een stuk warmer!

 

Kortom, ben jij nog op zoek naar een leuke vakantie waar jij en je vrienden kunnen genieten van de zon, aan het strand liggen en de feesten in de avond. Of ben jij net getrouwd en zoek je een plek voor je honeymoon? In Ibiza is de keuze te over. Zoals hierboven wordt aangegeven zijn er een hoop redenen waarom je naar Ibiza zou moeten. We hopen dus ook dat jij een geweldige vakantie gaat hebben in Ibiza en mag genieten van de zon, het lekkere eten, de stranden en de geweldige feesten.

 

Author: admin

Share This Post On