Waarom vliegen vanaf Eindhoven Airport steeds populairder wordt

Vliegen vanaf Eindhoven Airport wordt steeds populairder bij Nederlanders die een vliegvakantie boeken. Veel mensen houden niet van de drukte op Schiphol, waardoor ze afwijken naar Eindhoven Airport wat een stuk kleinere en rustigere luchthaven is.

 

Net als bij Eindhoven Airport stijgt ook de populariteit van andere kleine luchthavens. Door de toename van vluchten op deze kleinere luchthavens worden ook de bestemmingen verder uitgebreid. Er zijn veel redenen te bedenken om te kiezen voor Eindhoven Airport, maar wij hebben de belangrijkste drie hieronder voor je verzameld!

Goedkope vliegtickets

Wist je dat Eindhoven Airport een veel lagere vliegtax heeft vergeleken met bijvoorbeeld Schiphol. Door de lagere vliegtax zijn de vliegtickets vanaf Eindhoven Airport ook vaak een stuk goedkoper. Als je vliegtickets gaat vergelijken zal je een duidelijk verschil in de prijzen merken. Naast de vliegtickets is het ook het parkeren bij Eindhoven Airport een stuk voordeliger. Als je ervoor kiest om te vliegen vanaf Eindhoven Airport bespaar je vaak al tientallen euro’s op de vliegtickets en het parkeren ten opzichte van Schiphol.

Minder lange wachttijden

Door de enorme drukte op Schiphol, zeker tijdens vakantieperiodes, kunnen de wachttijden op de luchthaven enorm oplopen. Voor veel vakantiegangers zorgt dit voor vakantiestress en daardoor een minder ontspannen begin van je vakantie. Op Eindhoven airport reizen veel mensen enkel met handbagage, waardoor de wachttijden bij de incheckbalie een stuk minder lang zijn. Sterker nog, in de meeste gevallen kan je zo doorlopen.

Ontdek Europa

Door te vliegen vanaf Eindhoven Airport ben je vaak sneller geneigd om binnen Europa een vakantie te boeken. Zo ontdek je hoe mooi Europa is en dat je niet altijd ver hoeft te vliegen voor een onvergetelijke vakantie. De meeste vluchten vanaf Eindhoven Airport gaan namelijk naar Europese bestemmingen.

Author: admin

Share This Post On