Welke winterjas voor op wintersport?

Voor veel dames is de keuze sneller gemaakt dan voor heren. Dit komt doordat menig dame gewend is aan het aankoopproces van kleding en daar vaker mee in aanraking komt. Dat is een formele manier om te zeggen dat dames gemiddeld gezien meer shoppen dan heren.

Ze weten misschien niet beter wat ze willen, maar ze weten wel beter waar ze het moeten zoeken en uiteindelijk vinden. Om de heren een handje te helpen bij het uitzoeken van een goede winterjas gaan we een aantal goede opties uitlichten:

Waarom deze jassen?

Deze opties zijn gebaseerd op het Nederlandse wintersportgedrag. In veel gevallen wijst de wintersportvakantie uit naar Oostenrijk. Maar ook Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Zwitserland en Italië mogen nog veel Nederlandse wintersporters verwelkomen. Voor de wintersporter die van langere reizen houdt zijn Spanje en Noorwegen ook opties. Je kan het ook nog verder bedenken, zoals in Zuid-Amerika of in Azië. Maar dat doen maar weinig Nederlanders.

Ma Strum Winterjas

De winterjassen van Ma Strum zijn uitermate geschikt voor de wintersport. Het is een kwalitatieve jassen die genoeg warmte bieden in de koude omstandigheden die wintersport soms biedt. Daarnaast ademen de jassen goed. Bij een sportieve bezigheid als skiën kunnen deze jassen er voor zorgen dat je niet oververhit raakt.

Het merk Ma Strum kent zijn oorsprong in de mode, maar focust zich meer dan menig merk dan ook op de toepassing van de jassen in het dagelijks leven. Dat wil zeggen dat ze niet bij een kleine stoot kapot gaan en dat ze niet alleen mooi zijn maar ook functioneel. Dit zie je terug in de voering en de afwerking van de jassen. Het merk betekent vrij vertaald naar het Nederlands de meester van het ritme. Deze prachtige titel past uitstekend bij de geweldige jassen die afkomstig zijn van dit merk.

Stone Island Winterjas

Waar Ma Strum de oorsprong vindt in de mode, ligt dat van Stone Island in het militaire gebruik van kleding. Bij missies in extreme kou moest kleding worden gehanteerd die zorgde voor bewegingsvrijheid en tegelijkertijd een dikke laag omvatte. De lichaamswarmte moest bewaard blijven om de extreme kou te overwinnen.

De makers van deze kleding hebben een merk ontwikkeld wat nu al meer dan 25 jaar zorgt voor sportieve en kwalitatieve kleding die met de mode mee gaat. De sportieve look is kenmerkend voor Stone Island. De jassen die ze maken zijn perfect voor op wintersport.

Author: admin

Share This Post On